Logitech

Display
Banners

Klant

Logo WhizPR

Activiteiten

Grafisch ontwerp
Digital marketing

De kracht van display campagnes

Met display campagnes kun je op een krachtige manier de interactie opzoeken met je doelgroep en zo betrokkenheid realiseren bij je merk. Zo kunnen display campagnes bijdragen bij het genereren van meer bekendheid voor nieuwe en bestaande producten, en daarmee de sales een boost geven. Dit hebben we toegepast voor Logitech.

Online campagnes

PR-bureau Whizpr ondersteunt Logitech met het realiseren van online campagnes. Foxxi heeft deze campagnes van een krachtig ontwerp voorzien die Whizpr vervolgens via verschillende kanalen heeft verspreid.

Logitech Adwords display campagne

Lancering MX Vertical

In augustus 2018 lanceerde Logitech de MX Vertical muis in Nederland. Een relatief nieuw product dat nog weinig bekendheid had. Met deze muis werk je in een speciale verticale hoek van 57 graden waardoor je pols zo min mogelijk wordt belast. Om de MX Vertical te promoten hebben wij een display-campagne uitgewerkt.

Kies voor Succes

Naast de ergonomisch verantwoorde muis, heeft Logitech nog een breed scala aan andere producten voor de business-professional. Voor deze doelgroep heeft Logitech de Premium-desktop-familie: een reeks producten die zijn ontworpen om comfortabel te werken. Om te zorgen voor meer bekendheid van deze familie, hebben wij samen met Whizpr de ‘Kies voor Succes’ campagne gelanceerd.

Uitwerking Logitech display-banners

Uitwerking van de display-banners

Groots adverteren

Mooie producten, maar nu nog 100% aandacht voor een advertentie! Met een homepage site-takeover communiceer je je boodschap met grote zichtbaarheid. Naast de business-professional speelt Logitech ook in op gamers. Een voorbeeldje: XGN.nl, een gaming platform waar een site-takeover is ingezet om de G502 HERO gaming muis bij gamers onder de aandacht te brengen.

XGN.nl, Logitech advertenties

G502 HERO Site take-over op XGN.nl

Draadloos voor gaming

Bekabelde toetsenborden en muizen hadden lange tijd de voorkeur, maar door de technologische ontwikkelingen liggen wireless varianten op de loer. Om te laten zien dat de limitaties bij wireless verleden tijd zijn en om deze producten meer bekendheid te geven, heeft Logitech G de 'No Wires. No Limits.' campagne gestart.

PU.nl, Logitech advertenties

No Wires. No Limits. Site take-over op PU.nl