Wij zijn foxxi, jouw creatieve partner

Over ons

De drijvende kracht achter Foxxi is Gideon Veldhuis. Aangenaam! Ik werk samen met enkele professionals op het gebied van (online) marketing, content, design en foto- en videoproductie vanuit Wijchen. Ik heb mijn sporen voor het grafische vak verdiend door meer dan tien jaar te werken als designer en team lead bij en voor diverse grafische bedrijven. Ik heb bijgedragen aan grote en kleinere grafische projecten: van de productie van drukwerk en (bedrijfs)video’s tot en met fotografie en het ontwikkelen van websites.

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat mij passie en kracht liggen bij webdesign. Ik ben me gaan ontwikkelen in diverse technologieën en heb een nieuwe visie en heldere processen ontwikkeld om projecten beter te laten lopen en producten te maken die perfect aansluiten op de wensen van klanten.

De professionals met wie ik werk delen deze passie en werkwijze. Met elkaar en samen met onze klanten maken we op informele en transparante wijze effectieve, toekomstvaste en vooral ook mooie producten.

Laten we snel kennismaken!

Het team

Maak kennis met Foxxi

Foxxi is een collectief van jonge, gedreven professionals die allen hun eigen expertise inbrengen bij de projecten waaraan we werken.

Gideon Veldhuis
Founder & Designer
Lotte Spaan
Merkstrateeg & Online Marketeer
Henck Pengel
Video & Fotografie
Didi Hoogerwerf
Copywriter
Marly Verzijl
Illustrator & Designer

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem contact met ons op