Wij zijn Foxxi, jouw creatieve partner

Wij helpen jouw organisatie aan een opvallende en effectieve visuele identiteit. Dit doen we samen met jou om zo een optimaal resultaat te bereiken.

hoe we dit doen

Onze diensten

Jij kent jouw organisatie als geen ander. Wij weten hoe we een organisatie duidelijk, fris en krachtig kunnen presteren. Samen kiezen we de beste tools en look-and-feel die ervoor zorgen dat jij jouw doelen kunt behalen.

Digitaal ontwerp

Jouw website is het visitekaartje van je organisatie. Het zorgt ervoor dat je online goed vindbaar bent en je kan onderscheiden van je concurrenten. Jouw gebruikers willen snel en makkelijk vinden waarnaar zij op zoek zijn en daarvoor is het belangrijk dat jouw website volledig in beeld is op bijvoorbeeld hun telefoon. Wij werken met bewezen tools en technieken om dit te realiseren.

Lees meer

Merkcommunicatie

We zijn zeer bedreven in het ontwerpen en produceren van grafische producten. Om jouw merk sterk te positioneren, helpen we jou succesvol te zijn door de juiste middelen in te zetten. Van logo tot een complete visuele identiteit, krachtige fotografie, effectieve videoproducties en kleurrijke illustraties. Beter, mooier en effectiever; dat is waar we samen voor gaan.

Lees meer

Print

For many of us, our very first experience of learning about the celestial bodies begins when we saw our first full moon in the sky. It is truly a magnificent view even to the naked eye. If the night is clear.

Lees meer

Overige diensten

For many of us, our very first experience of learning about the celestial bodies begins when we saw our first full moon in the sky. It is truly a magnificent view even to the naked eye. If the night is clear.

Lees meer

Wat we doen

Projecten

Wil je weten wat Foxxi al voor andere organisaties heeft gedaan?
Bekijk dan onze projecten.

Ben je enthousiast en wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Gedreven, informeel en vernieuwend

Wij helpen organisaties van klein tot groot om succesvol te zijn. We doen dat op een klantgerichte en informele manier waarbij we altijd samen bepalen wat het doel is dat we willen bereiken. We dagen onszelf voor elk project opnieuw uit zodat we onze klanten blijven verrassen met frisse concepten en effectieve producten waar we trots op zijn.

Foxxi is een collectief van jonge, gedreven professionals die allen hun eigen expertise inbrengen bij de projecten waaraan we werken. We combineren een plezierige manier van samenwerken met een gestructureerde aanpak en bewezen technologie. We geven advies op basis van onze ervaring en vinden het tegelijk prachtig om nieuwe dingen te ontwikkelen.

Maak kennis met de mensen achter FoxxiBekijk onze aanpak
Illustratie van spelende vossen

Zij gingen je voor

Onze klanten

"Wij vroegen Gideon naar een fris, strak en functioneel design voor onze bestaande website. Het resultaat waarmee hij kwam heeft onze verwachtingen ver overtroffen. Gideon werkt secuur, communiceert uitstekend, is makkelijk benaderbaar en levert zeer goed werk. Wij werken graag weer met hem samen."
David Janssen
VPNGids.nl
"Gideon (eigenaar Foxxi) denkt samen met de klant over een creatief concept. Voor Rozet heeft hij een uitdagend branding ontwerp op hoog niveau uitgevoerd. Zijn ontwerpen zijn op de banieren aan het gevel van Rozet in Arnhem te bewonderen. Hij is niet alleen creatief, maar ook fijn om mee samen te werken."
Ayse Yildiz
Rozet Arnhem
"Wat ik zo fijn vind aan de samenwerking met Foxxi is dat je aan hun een goede sparringspartner hebt. Creatieve ideeën zijn er in overvloed en de wat en waarom vragen werden veelvuldig gesteld. Hierdoor heb ik een betere propositie weten op te stellen en hebben zij dit optimaal door weten te vertalen in kickass designs."
Lotte Spaan
Z-studio