Van websites tot en met complete e-Commerce-omgevingen

Digitaal ontwerp

Jouw website is het visitekaartje van je organisatie. Het zorgt ervoor dat je online goed vindbaar bent en je kan onderscheiden van je concurrenten. Jouw gebruikers willen snel en makkelijk vinden waarnaar zij op zoek zijn en daarvoor is het belangrijk dat jouw website volledig in beeld is op bijvoorbeeld hun telefoon. Wij werken met bewezen tools en technieken om dit te realiseren.

Website-optimalisatie

Ben je ervan overtuigd dat je bestaande website nog beter kan? Dan is de kans groot dat dat inderdaad zo is en dat wij dat voor je kunnen realiseren. We kijken samen naar het interface design, de user experience (hoe een gebruiker door je website geloodst wordt) en naar de technieken die daarachter hangen.

E-commerce

We ontwikkelen complete e-commerce-omgevingen, waaronder complete webshops met catalogi en betaaldiensten. Deze ontwerpen we met een heldere structuur en vormgeving die zorgen voor optimale conversie. En altijd met veiligheid en gebruiksgemak als uitgangspunt. We werken daarbij met onder andere Wordpress, Magento, Laravel en Woocommerce.

Responsive websites

We bouwen responsive websites die op elk platform optimaal presteren en leesbaar zijn. Of mensen hem nu bekijken op een pc, een smartphone of een tablet, jouw website komt altijd goed in beeld en heeft een duidelijke en logische opbouw.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact met ons op