Van idee tot realisatie

Het Foxxi 4C-model

3. Convert

In deze fase komen de producten tot leven. Ideeën worden geconverteerd tot daadwerkelijke producten. Op basis van een aantal iteraties werken we samen naar het definitieve ontwerp van je product toe. Door je continu bij het project te betrekken, kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Zo ontwikkelen we samen op een effectieve en informele manier producten waar we beide trots op zijn!

1. Connect

Een succesvol project begint met een goede klik. Het is daarom belangrijk om elkaar te leren kennen. We stellen kritische vragen om een goed beeld te krijgen van jouw organisatie, wat je wilt bereiken en hoe jouw doelgroep eruit ziet. Na deze fase maken we een heldere offerte.

2. Concept

Op basis van wat we met jou hebben bepaald beslissen we welke vorm het beste past bij het realiseren van jouw doelen. We presenteren je een eerste concept. In deze fase bepalen we ook de indeling, structuur en stijl van producten die we ontwikkelen. Desgewenst helpen we je met het ontwikkelen van een verhaal bij jouw boodschap. Zodra het concept akkoord is, starten we met de verdere uitwerking van het product.

4. Control

Een huisstijl hoeft niet dagelijks vernieuwd te worden. Dat is niet het geval voor digitale producten, zoals websites, blogs of e-Commerce-omgevingen. Wij zorgen er ook na de oplevering voor dat jouw producten over de laatste updates beschikken, zodat je jouw klanten veilig kunt bedienen en van de nieuwste informatie kunt voorzien. Ook hier kijken we samen waar jouw behoefte ligt.

Wil je weten hoe we ons 4C-model bij anderen hebben ingezet?

Bekijk dan onze projecten